احساس نیاز به سفر رو وقتی که ته دلم خالی شد و زندگی برام وارد فاز روزمرگیش شد درک کردم اون حال و روز بد برام مفهوم جدید و سازنده ای از سفر ساخت. تاثیر سفر تو شخصیت آدما رو زمانی فهمیدم که پای صحبت آدمایی نشستم که اهل سفر بودن همشونم یجورایی دستی به قلم داشتن. اولش فکر می کردم این ادما خیلی اهل مطالعه ان بهمین خاطره که اینقد خوش صحبتن و از هر دری که وارد میشی حرفی برای گفتن دارن. همینجور در مورد این آدما و دلیل پختگیشون کنجکاو بودم تا دلیلش رو پیدا کنم. و در نهایت فهمیدم سفر حکم مطالعه رو داره. سفر می تونه درسایی به آدمی بده که هیچ چیز دیگه ای نمی تونه بده. اما یه مشکلی داشتم و اون این بود که من فقط یه دانشجو بودم و پولی برای سفرهام نداشتم این یه مشکل بزرگ بود ولی حلش کردم. راحت تونستم امانت بگیرم چیزایی رو که نداشتم و امانت بدم به دوستام چیزایی رو که داشتم. این باعث شد من دیگه نگران نبود امکانات نباشم و اینجوری سفر کردن شد برنامه زندگی من بدون اینکه نگران هزینه هاش باشم. میگن جوینده یابنده اس و من از مانعی که بر سر راهم بود تونستم یه راه بسازم. الانم سفرهام رو با جدیدترین ماشینا ، با بهترین ویلا و خاص ترین امکانات تجربه می کنم. تیپ سفرای من تو فصلای مختلف خیلی فرق داره مثلا تو بهار و پاییز که هوا جوون میده واسه کوهنوردی خوراکم میشه کوه و طبیعت و تابستون که گرمای هوا آزاردهنده اس و نمیشه تو فضای آزاد اتراق کرد تفریحاتم رو به دیدن شهرا و شناخت فرهنگای مختلف تغییر می دم. وقتی داستان سفرهام شناخت طبیعت و زیباییهاش میشه ممکنه یه ماشین آفرود لازم داشته باشم و کلی وسیله کوهنوردی ، چادر و وسایل کمپ ، و زمانی که میرم سمت شهرهای مختلف هر چی که لازم داشته باشم رو امانت می گیرم. اینجوری زندگی قشنگ تر میشه.
حل و فصل هزینه های مهمان ناخوانده
رو ,سفر ,یه ,تو ,سفرهام ,، ,رو که ,چیزایی رو ,اس و ,داشته باشم ,ویلا و

درباره این سایت