اینکه یه شخص ثروتمند چه کیفی می کنه تو زندگیش با یه آدم بی بضاعت یا کم بضاعت فرق چندانی نداره چون هر کدوم روش های خودشونو دارن. اما بد نمیشه اگه بتونیم تجربه کنیم لذات این دو دسته افراد رو خصوصا اگه جزو اقشار متوسط جامعه باشی و نه اینور و نه اونوری. به نظرم این تجربه میتونه یه شناخت جدید بهت بده. من خودم تا حالا تونستم برم تو جلد قشر ثروتمند. شاید این کاری که من کردم برای اونا تفریح نیست و زندگی عادی اوناس ولی واسه من شد تفریح. کاری که من کردم این بود که اومدم آخرین مدل ماشین سوناتا رو اجاره کردم وای چه کیفی داره رانندگی با این ماشین. من اومدم یه چند روز لاکچری زندگی کنم و اونم فقط ماشینشو تجربه کردم به نظرت چی شد نتیجه اش من شادی و هیجانو تجربه کردم نمیدونین چقد شاد شدم. چیزی که واسه اونا اصلا خاص نبود و اصلا به چشمشون شاید نیاد واسه من خیلی لذتبخش شد. حالا تو دست نوشته های بعدیم میگم که چه کارای جدیدی انجام دادم و توصیه میکنم شما هم تجربه اش کنین خیلی لذتبخش اجاره ماشین مدل بالا و یه اقامت تو ویلا تو شمال برای حتی یک روز فعلا اینو تجربه کنین از ما به شما نصیحت
حل و فصل هزینه های مهمان ناخوانده
تجربه ,یه ,تو ,ماشین ,واسه ,مدل ,ماشین مدل ,خیلی لذتبخش ,واسه من ,من کردم ,که من

درباره این سایت